Autobelettering


Van ontwerp tot belettering


Uitgevoerd door professionals

Autobelettering

Wilt u op een professionele manier uw bedrijfsauto voorzien van autobelettering? Dan bent u bij Okanreklame Autobeletteren aan het goede adres. Okanreklame Autobeletteren heeft jarenlange ervaring met het beletteren / bestickeren van auto’s.

Een autobelettering / auto bestickering heeft het grootste bereik van alle reclamemiddelen. Of u voertuig nu op de weg zit of ergens stilstaat, altijd is uw reclame te zien en autobelettering / auto bestickering is hiermee dé perfectie manier om uw naamsbekendheid te vergroten.

Er kan gekozen worden voor tijdelijke autobelettering / auto bestickering voor promotionele doeleinden, maar ook voor hoogwaardige, permanente autobelettering / auto bestickering die jarenlang mee gaat.

Okanreklame Autobeletteren heeft lijntekeningen van alle voertuigen in huis. Deze gebruiken wij bij de lay-out van bedrijfsauto’s van alle soorten en maten. Denkt u bijvoorbeeld aan verlengde-, verhoogde- en voertuigen met of zonder ramen.

Okanreklame Autobeletteren heeft naast plotters ook full color printers. Hiermee kunnen we uw hele voertuig in pakken metfull colorsigns.