Autobelettering


Van ontwerp tot belettering


Uitgevoerd door professionals

Autobelettering

Wilt u op een professionele manier uw bedrijfsauto voorzien van autobelettering? Dan bent u bij Okanreklame Autobeletteren aan het goede adres. Okanreklame Autobeletteren heeft jarenlange ervaring met het beletteren / bestickeren van auto’s.

Een autobelettering / auto bestickering heeft het grootste bereik van alle reclamemiddelen. Of u voertuig nu op de weg zit of ergens stilstaat, altijd is uw reclame te zien en autobelettering / auto bestickering is hiermee dé perfectie manier om uw naamsbekendheid te vergroten.

Er kan gekozen worden voor tijdelijke autobelettering / auto bestickering voor promotionele doeleinden, maar ook voor hoogwaardige, permanente autobelettering / auto bestickering die jarenlang mee gaat.

Okanreklame Autobeletteren heeft lijntekeningen van alle voertuigen in huis. Deze gebruiken wij bij de lay-out van bedrijfsauto’s van alle soorten en maten. Denkt u bijvoorbeeld aan verlengde-, verhoogde- en voertuigen met of zonder ramen.

Okanreklame Autobeletteren heeft naast plotters ook full color printers. Hiermee kunnen we uw hele voertuig in pakken metfull colorsigns.

Autobelettering01
Autobelettering02
Autobelettering03
Autobelettering05
Autobelettering06
Autobelettering07
Autobelettering08
Autobelettering09
Autobelettering10
Autobelettering11
Autobelettering12